27 Aralık 2010 Pazartesi

Samsun Proje Çalışmaları

 Samsun Proje Çalışmaları

29 Kasım 2010 Çalışmaları                                                            

Valilik Makamından İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından alınan OLUR ile yapılan planlama ve düzenleme çerçevesinde;

VEZİRKÖPRÜ İLÇESİ ZİYARETİ VE ÇALIŞMASI

29 Kasım 2010 Sabah 8:30 da Samsun’dan yola çıkarak 115 km mesafedeki Vezirköprü ilçesine gidilmiştir. Vezirköprü ADSM Başhekimi Sayın Dt.Müsadiye Bilir ile Hastane Müdürü Sayın Yusuf Kılıç ile kısa bir ön toplantı yapıp, Devlet Hastanesi Başhekimi ve Sağlık Grup Başkanı Sayın Dr. Süleyman Aygün ile birlikte ana sınıfı ve 1 inci sınıf öğretmenleri ile yapılacak bilgi paylaşım ve proje tanıtım toplantısına gidildi.

Vezirköprü_1

İlçe Milli Eğitim müdürü Sayın Selim Kurtoğlu eşliğinde toplam 275 öğretmene (18 şube mevcuduna) anlatım yapılarak görsel olarak açıklamalarda bulunuldu.
Vezirköprü_2

Aynı gün saat 12:00 ile 13:00 arasında da Vezirköprü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi diş hekimleri ile proje hakkında uyulacak ve uygulanacak yöntemleri görsel destekli olarak anlatılarak konu üzerinde tartışıldı.

Vezirköprü_3

Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ZİYARETİ VE ÇALIŞMASI

Aynı gün Samsun’a dönülerek 15:30 – 16:30 arasında da Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi diş hekimleri ile proje hakkında uyulacak ve uygulanacak yöntemleri görsel destekli olarak anlatılarak konu üzerinde tartışıldı.

Samsun ADSM

Samsun merkez ilçeler (Atakum, Canik, İlkadım, Tekkeköy) ÇALIŞMASI

30 Kasım 2010  - İkinci gün Samsun merkez ilçeler (Atakum, Canik, İlkadım, Tekkeköy) ana sınıfı öğretmenleri ile 23 Nisan İlköğretim Okulu Müdürü Sayın Cemil İnce’nin ev sahipliğinde İlköğretim Şube Müdürü Sayın Abdullah Yangöz’ün açılış konuşması ile saat 10:00 da sabah bölümünde gelen 104,

Samsun Mrk_1

öğleden sonra saat 14:00 de de gelen 106, toplam 210 öğretmene (359 şube mevcudunda) proje hakkında uyulacak ve uygulanacak yöntemleri görsel destekli olarak anlatılarak konu üzerinde tartışıldı.

Samsun Mrk_2

TERME İLÇESİ ZİYARETİ VE ÇALIŞMASI

01 aralık 2010 günü Sabah saat 10:00 da Terme ilçe merkezinde bulunan okul müdürleri ve yardımcıları idarecilerinin de (27 kişi) katıldığı Ana sınıfı öğretmenleri ile (49),
Terme_1

(17 şube mevcudunda) toplam 76 kişiye eğitim toplantısında proje hakkında uyulacak ve uygulanacak yöntemleri görsel destekli olarak anlatılarak konu üzerinde tartışıldı.

Terme_2
Aynı gün Terme Ağız Diş Tedavi Polikliniğinde Başhekim Yardımcısı Diş Hekimi Sayın Murat Bayrak eşliğinde diğer diş hekimleri (5) ile birlikte proje hakkında uyulacak ve uygulanacak yöntemleri görsel destekli olarak anlatılarak konu üzerinde tartışılarak pratik çözümleri, olası ve arzu edilen neticeleri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

ÇARŞAMBA İLÇESİ ZİYARETİ VE ÇALIŞMASI

Çarşamba_1
Aynı gün Çarşamba İlçe Eğitim Müdürü Sayın İrfan Yüksel eşliğinde toplam 58 ana sınıfı öğretmenine (46 şube mevcudunda) proje hakkında uyulacak ve uygulanacak yöntemleri görsel destekli olarak anlatılarak konu üzerinde tartışıldı.

Çarşamba_2

02 Aralık 2010 tarihinde Çarşamba Devlet Hastahanesi Baştabipliği Diş Tedavi ve Protez Merkezi Diş Hekimleri ve sorumlu hekim Sayın Dt. Sedat Caner Koyun ile birlikte (9 hekim) proje hakkında uyulacak ve uygulanacak yöntemleri görsel destekli olarak anlatılarak konu üzerinde tartışılarak pratik çözümleri, olası ve arzu edilen neticeleri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

BAFRA İLÇESİ ZİYARETİ VE ÇALIŞMASI

03 Aralık 2010 tarihinde Bafra İlçe Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Yavaş ve Bafra  Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mustafa Özdemir eşliğinde toplam 36 ana sınıfı öğretmenine (65 şube mevcudunda) proje hakkında uyulacak ve uygulanacak yöntemleri görsel destekli olarak anlatılarak konu üzerinde tartışıldı.

Bafra_1

Aynı gün Bafra Ağız Diş Tedavi Merkezinde Başhekim Dt. Mustafa Özdemir ile birlikte (11 hekim) proje hakkında uyulacak ve uygulanacak yöntemleri görsel destekli olarak anlatılarak konu üzerinde tartışılarak pratik çözümleri, olası ve arzu edilen neticeleri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Bafra_2

Bafra_3

Gene aynı gün ( 03 Aralık 2010) İl Vali Yardımcısı Sayın Haluk Şahin Bey ile görüşülerek bir haftalık öğretmen ve diş hekimleri ile yapılmış olan eğitim ve bilgilendirme toplantı sonuçları sunulmuş, kullanılacak malzemelerin mali portresi kesin karara bağlanmış, malzemeler getirtilmeye başlanarak ilgili ADSM’lere teslim edilmeye başlandı.

Vl.Yrd.H.Ş.

Gene aynı görüşmede İl Vali Yardımcısı Sayın Haluk Şahin Bey’in önerisi ile verilerin bilgisayar ortamına aktarılma programı hazırlanması için ilgili firma ile toplantı tarihinde uzlaşılmıştır. Yapılan toplantıda verilerin bilgisayar ortamına aktarılmasında istenen ve arzu edilen parametreler üzerinde tartışılarak usul ve yöntemlerin şekli üzerinde fikir alışverişinde bulunulmuştur. İlgili yetkilinin çalışmalarında yararı olabilecek taramalardaki verilerin teknik ve tıbbi veri değerlendirme sonuçlarının elde edilebilmesinin yol ve yöntemleri hakkında bilgiler verilmiştir.

Hiç yorum yok: